skip to Main Content

De hieronder genoemde activiteiten zijn medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe.

QuakeShield Op De Dutch Design Week

QuakeShield op de Dutch Design Week

Deze week (van 21 tot en met 29 oktober) staat Eindhoven in het teken van de Dutch Design Week. Negen dagen lang presenteert de Dutch Design Week op 110 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Om jezelf nieuwe vragen te stellen, inspiratie op te doen voor eigen antwoorden en je te laten overtuigen door de kracht van design. QuakeShield is een van de bezienswaardigheden, als onderdeel van de tentoonstelling Mind the Step (Design for Disaster). Er is enorm veel belangstelling voor QuakeShield. Een van de mooiste reacties van de bezoekers: “Dit is pas echt innovatie!”

Over Mind the Step

Mind the Step geeft inzicht in de manier waarop technologie nu en in de toekomst in onze maatschappij wordt ingebed. Jaarlijks bezoeken meer dan 70.000 mensen de tentoonstelling, waaronder koningin Maxima en andere leden van de koninklijke familie, diverse ministers, politici, burgemeesters, agenten, industriële kapiteins en vele andere geïnteresseerden. Velen zijn verbaasd, opgewonden en soms verbaasd door wat ontwerp en technologie kunnen produceren als ze synergistisch samenwerken. Mind de Step is niet alleen een tentoonstelling, het is een platform voor een voortdurende exploratie en discussie over hoe technologie kan bijdragen aan een betere samenleving door middel van ontwerp.

Lees hier meer over de Dutch Design Week >>

Back To Top